Goudprijs: 22k29,78 per gram18k23,66 per gram14k16,99 per gram(20-01-2019 06:25:05)

Transparante prijzen: geen verborgen kosten

Wekelijks voegen we zowel horloges als sieraden aan onze website toe.

NL FR EN

Contact en adres

Bezoekadres

Overwinningsstraat 16
B-2830 Willebroek

Tel: +32(0)3 886.62.54
E-mail: info@edelmetaalrichard.be
E-mail: orders@edelmetaalrichard.be

Openingsuren

9:30 tot 12:30u en van 13:30 tot 17:30u
Donderdag en zondag gesloten
Momenteel gesloten

Sluitingsdagen 2019

Dinsdag 1 januari: feestdag

Maandag 22 tot en met donderdag 25 april: paasdagen

Woensdag 1 mei: feestdag

Maandag 10 juni: feestdag

Donderdag 18 juli tot en met donderdag 1 augustus: zomervakantie

Donderdag 31 oktober tot en met maandag 11 november: herfstvakantie

Woensdag 25 december: feestdag

Gezocht: fotobewerker

Fotobewerker, gespecialiseerd in sieraden en horloges

 

Omdat we volop aan het uitbreiden zijn, zouden we graag iemand vinden om onze productfoto's te bewerken, op freelance-basis.

 

Dit mag je verwachten...

- Iedere 4 weken sturen we je 70 foto's van sieraden (vaak ringen), plus van 10 horloges (6 foto's elk). Nu en dan kunnen er extra foto's zijn van numismatische munten. Misschien breidt het zich nog wat verder uit, omdat we ook op het punt staan een veilingsite te lanceren. Mogelijk bieden we daarop een dienst aan voor gebruikers die hun foto's willen laten verbeteren.

- Het spreekt vanzelf dat we een constante kwaliteit vragen.

- Iedere 4 weken nemen we foto's op maandag. We verwachten de bewerkte versies van 3 horloges en 15 sieraden dezelfde week terug, ten laatste donderdagavond. Onze fotograaf duidt natuurlijk aan welke beelden we meteen nodig hebben. We moeten de overige foto's tegen de donderdagavond daarop hebben.

- De bewerkte foto's dienen een transparante achtergrond te hebben, zonder schaduw. Als je een kijkje neemt op onze website (edelmetaalrichard.be), zie je dat we de productbeelden op een marmerachtergrond presenteren. Deze is al in het webdesign zelf voorzien. Bij voorkeur ontvangen we de bewerkte foto's in PSD-formaat. Wij wijzigen zelf de definitieve afmetingen, volgens ons webdesign-concept.

- Je moet vlot kunnen communiceren met onze fotograaf, in Nederlands of Engels, en ook gemakkelijk bereikbaar zijn.

 

Geïnteresseerd? Mail onze man achter de schermen:

wim@edelmetaalrichard.be

 

Bezorg ons ook een portfolio, zodat we een voorsmaakje krijgen van je werk. Maar stuur enkel bewerkte beelden van sieraden, horloges of munten. Als ze ons bevallen, contacteren we je om de verdere details te bespreken.

Onze winkel

Een ontspannen sfeer, prima service, deskundig advies... Bezoek onze winkel en laat u verrassen door ons aanbod. Wij zijn sterk gespecialiseerd in beleggingsgoud en -zilver, sieraden en horloges. Op onze vertrouwelijke en professionele begeleiding kunt u alleszins rekenen.

 

Veiligheid staat hierbij voorop. Wij hebben aparte ruimten om u discreet te ontvangen. U mag zonder afspraak langskomen, of uw bezoek aankondigen via de link rechtsboven in onze website, of door hier te klikken.

 

Halfweg tussen Brussel en Antwerpen, vlakbij de A12, hebt u geen last van de stadsdrukte. Bovendien is er parkeerplaats voor de deur.

 

Hoewel wij eventueel artikelen verzenden, geven wij er altijd de voorkeur aan u hier te ontvangen. Zo bekijkt u het product ook in het echt vóór u koopt. En wat sieraden of horlogebanden betreft, gaan we na of de maat perfect is. Anders brengen we dat vlot in orde. U merkt het, wij willen dat het artikel zowel letterlijk als figuurlijk bij u past.

 

 

 

Onze winkel
Onze winkel